Zakenkantoor Kerkhof is sinds vele jaren actief als verzekeringsmakelaar.

De grondvesten van het kantoor werden gelegd in 1963 door Frans Kerkhof en Agnes Lefevere. In 1995 kwam zoon Jan Kerkhof in de zaak en nam een drietal jaren later het kantoor over.

In 1997 en in 2000 kwamen Kathy Nyffels en Doreen Debyser het kantoor versterken, en vormen sindsdien, samen met Jan Kerkhof de vaste gezichten van het kantoor.

Het kantoor verhuisde een 3-tal keren, maar blijft werken vanuit de gemeente van oorsprong : Izegem – Kachtem.

In 2013 werd een tweede kantoor geopend in Deerlijk, met de overname van de portefeuille van Marc Vandenberghe en Berenice Lecluyse.

In 2018 werd een samenwerking opgestart met Karel Six uit Hulste en kunnen – wegens de nabijheid van de kantoren – het kantoor in Deerlijk en het kantoor in Hulste samengevoegd worden tot 1 entiteit in Hulste. Op die manier kan ook het cliënteel van Deerlijk rekenen op de ondersteuning van een sterk kantoor met ruime openingsuren en een uitgebreide service.

Onze medewerkers gaan uit van een persoonlijk contact om uw verzekeringen in alle vertrouwen te beheren. We houden rekening met uw vragen en wensen bij het opmaken van uw polissen. We werken immers met meerdere verzekeringsmaatschappijen samen en kunnen op die manier het beste voorstel zoeken tegen een correcte premie.

Hebt u een ongeval, dan kan u bij ons kantoor rekenen op een goede opvolging van uw dossier en de nodige bijstand bij de afhandeling hiervan.

U wil aan een veilige toekomst bouwen ?
Vezeker u bij ons in het volste vertrouwen !